Bignònies

FullSizeRender (1)Sóc al jardinet de l’institut. Busco còdols per col·locar en tres pots de vidre: donaran estabilitat a unes tiges de potus que teníem, mentre s’esforcen a fer les  seves primeres arrels.

Mirant a terra ensopego amb unes precioses flors vermelles que jeuen entre la santolina i el romaní. Àngels, la botànica de capçalera de la casa, me’n posa al corrent: són flors de bignònia, una enfiladissa que, arribada d’orient,  decora moltes tanques i parets a casa nostra. Només cal que la redrecem  al nostre jardí, perquè ens pugui oferir les seves vistoses flors.

Com pot ser que no les hagi vist abans? Ens han acompanyat mentre sèiem al jardinet decidint com organitzàvem les sales del centre, quins punts de les NOFC calia revisar aquest setembre o com farem la gestió de l’absentisme.

La visió m’ha recordat la carta de benvinguda i el DAFO  que aquests dies hem compartit: potser de fora estant, no es veuen les flors que tenim. Però les flors hi són, n’estic convençuda. La feina nostra és fer-les visibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s